Известие

Collapse
No announcement yet.

Просто 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=9iphqn За тази става дума предполагам...
    Колата изглежда уникално сигурен ли си че твойта се доближава до километри състояние като за 1500 ?
    Да се качиш в каквато и да е кола на 22 години и под 30к км. цената ще е много по дебела дори от 4к евра
    И да гаранция ще се продаде !

Comment

• Със сигурност ако тази струва 4000 евро,моята я оценявам на половината.Питай хората,които са я виждали.Въпросът не е само в цената,а и в търсенето.А в БГ-33-ката отдавна не върви.Останали сме една шепа хора.
      Но хайде без излишни емоции,вече съм писал в подходящата тема.

Comment

• А аз какво да и искам
        Attached Files
        Last edited by morrty; d.m.y г., 18:39.

Comment

• 1000 евро първи път

Ай стига,че оспамихме темата на колегата.

Comment

• Тамън щях да ви направя забележка,но виждам че сте се усетили.
            Много 33ки,много нещо.Хубави са колите,но няма вече желаещи,времето им мина,че коли с 10 години по-нови се продават за 500евро.
            33ката е страхотен модел,колата ми доставя огромно удоволствие и няма нищо сложно и скъпо в подръжката й.Тоест вписва се идеално в семейния бюджет,и в представите ми какъв трябва да е автомобила за мен.Пасва ме си като ръкавица.Но и мен ме обземат лоши мисли,като това че няма климатик,въздушни възглавници и други глезотий,без които мога,но семейството не.Та такива неща ми си въртат из главата.

Comment

• Е тука с тея приказки ме обзема лошо чувство.Аз климатика го имам , но безопасността на семейството е 1во място.
              Е тука си уникално прав.

Comment

• Най-малко 5-6 пъти в годината ми се налага да обикалям страната вертикално и поне 2 хоризонтално по картата.Но не се оплаквам,даже ако може и повече чудесно.Да пътуваш с 33то за мен е благословия.Просто отвреме на време си мисля дали не е по-добре някоя по-сигурна за пътниците и по-скучна за шофьора

Comment

• Хах..колега,четеш ми мислите.Аз съм същият.
                  От доста време се чудя дали да не се прехвърля на 156,като естествено 33-ката си остава.Обаче като се сетя за семейния бюджет трента трето ми е идеална.Чета във форума на колегите за 156-цата какви пари хвърлят за дреболии и направо се отказвам....при нашите талиги не е така.Всичко е долу-горе в нормални цифри.
                  От скоро при мен се получава и друг парадокс.Съпругата ме изненадва със желания...и тя с 33-ка....Ай стига,казвам и,хората ще ми се смеят...баси,с две 33-ки....то сме си малко особняци,ама чак пък толкова..луда работа

Comment

• Момчета,не сте луди,ако това сте си помислили,тази кола обсебва-факт.
                    От 5г. не сме заедно ,но сърцето ми е с нея.
                    Това,което ме крепи е това ,че колата е в семейството и си я виждам и си я покарвам отвреме навреме и сърцето ми ускорява ритъма всеки път когато я видя отново.
                    Мноо се разчувствах май.
                    Гледай те си 33ките не останаха много.
                    33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
                    166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

• Първоначално публикувано от juventinets Покажи съобщение
                      Хах..колега,четеш ми мислите.Аз съм същият.
                      От доста време се чудя дали да не се прехвърля на 156,като естествено 33-ката си остава.Обаче като се сетя за семейния бюджет трента трето ми е идеална.Чета във форума на колегите за 156-цата какви пари хвърлят за дреболии и направо се отказвам....при нашите талиги не е така.Всичко е долу-горе в нормални цифри.
                      От скоро при мен се получава и друг парадокс.Съпругата ме изненадва със желания...и тя с 33-ка....Ай стига,казвам и,хората ще ми се смеят...баси,с две 33-ки....то сме си малко особняци,ама чак пък толкова..луда работа
                      Евала!

Comment

• СЕКТАААААААААААА - СЕКТАНТИИИИИИИИ , малеееле и аз съм там.

Comment

• стопли се времето и се превъзбудихте
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Нали , малко сме, ама все шантави.
                            Last edited by morrty; d.m.y г., 14:48.

Comment

• така си е. Тез 33ки са си доживотна болест а не са нищо особенно
                              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Mомчета не 33 ката виновна ,това си баш присъщо за всяка стара алфа ,164 е един уникален също автомобил,155 92 година я гледаха като летяща чиния хората,просто марката си беше марка,имаше покритие.Много често ми се е случвало,като попадна в компания некаде и стане въпрос за коли ,обикновени хора ,които никога не са имали Алфа Ромео,и не разбират нищо от коли,си спомнят когато дори и много отдавна са пътували случаино с Алфа,и са останали възхитени,и после с години си спомнят че са пътували с тази кола.Тези хора са пътували за тези години и с много други марки коли,ма тези пътувания не ги помнят,или поне не разказват как са пътували Рено,или с Фолксваген,Алфа беше много яка на времето.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X